Bloem Audio CD

Bloem Audio CD
 
Ik kom de meest vreemde voorwerpen tegen in de archiefdozen van De Opkamer. Het duurde even voordat ik deze CD kon plaatsen, maar nu weet ik het weer. Het was een van de vele malle ideeën om geld te verdienen in de hoop daarmee de hoge telefoonrekening en de serverkosten te bekostigen.

Voor dat lumineuze idee hadden we een (toen nog) peperdure cd-recorder aangeschaft die het vaak ook goed deed, maar nog vaker faalde met als gevolg dat overal in huis stapels onbruikbare cd’s lagen.

Dit was de demo, zeg maar. Ik geloof dat alleen literair agent Marijke Lijnkamp er naar geluisterd heeft. Ze was onder de indruk van wat de moderne techniek zoal vermocht, maar verder hebben we nooit meer over het project gesproken.

Het is wel een leuk voorwerp om te verloten, mocht ik ooit in een moment van geestelijke zwakte een Kickstarteractie beginnen om weer een literair tijdschrift op te zetten.

Plaats een reactie